Üdvözöljük a NATUR PRODUCT s.r.o. honlapján!

Az életkörülmények javulásával szoros összefüggésben, az emberek figyelme folyamatosan az egészséges élet meghosszabbítására, az egészségesebb táplálkozás iránti igény kielégítése, a betegségek megelőzése és az egyes terápiák támogatása felé fordul.  Ezen célok eléréséhez szívesebben használjuk a természet adta lehetőségeket mint a vegyipar egyes termékeit. Hiszen a föld kiemelkedően értékes növényvilágának hatóanyagaival dolgozva, látványos gyógyulásokat produkálhatunk.

Cégünk, a Natur Product s.r.o. reform-élelmiszerek, gyógyhatású- és táplálkozáskiegészítő termékek fejlesztésével gyártásával foglalkozik. Szeretnénk eljuttatni Önökhöz a többezer éves tapasztalatokon alapuló gyógyító filozófiát mely általunk találkozik a 21.századi modern technika vívmányaival. Termékeink fejlesztésekor és gyártásakor kiemelkedő szempontnak tartjuk, hogy természetben előforduló alapanyagokat használjunk. Az alapanyagok ellenőrzött bevizsgált forrásból származnak. Mindegyikkel számos klinikai kísérletet végeztek.

Termékeink két kategóriába csoportosíthatók:

Kombinált termékeink együttes hatásáról meggyőző eredményű klinikai kísérletet végeztek egy szlovákiai kórházban. Részleteket itt olvashat:


 
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom