Podkovičník MIX  ::  Gastro MIX  ::  Vital MIX  ::  Vital MIX Junior  ::  Podkovičník
Kriakový hríb  ::  Kvapľový hríb  ::  Motýlniková tráva  ::  Hadovčiar  ::  Acerola
    
   
ACEROLA 60 és 120
 
Acerola vásárlása
Gyömölcspor kivonat természetes C vitaminnal és ásványi anyagokkal. Segíti a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és biohozzáférhetoségét.


(60 és 120 db-os kapszula)


Az acerola vagy barbadoszi cseresznye mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.
Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlít.
A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint ez több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának.

Termékünk az acerola gyümölcs különleges eljárással porlasztott sűrített (koncentrált) anyaga, amelynek természetes C-vitamin tartalma legalább 17%. A C-vitaminon kívül az acerolában azonosítottak több mint 150 más anyagot, köztük vasat, A-vitamint, thiamint, riboflavint, magnéziumot. Az Acerola vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló keveréke, aminek következtében sejtvédő és szabad gyök megkötő hatása jóval meghaladja a mesterséges C vitaminokét.
 Acerola gyümölcs 

A brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, gyulladások csökkentésére, szíverősítésre, reumás fájdalmakra vagy betegségekből való lábadozás esetén használják.  Egy maroknyi friss acerola vagy egy fél csésze frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal meggyógyítja a lázat és a vérhast.

Manapság is jelentős a felhasználási területe. Az élelmiszeripar gyümölcslevek vitamintartalmának növelésére használja. Felfedezte a kozmetikaipar is, bőrápoló szereket készítenek belőle. De jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, reuma és tbc. fertőzés esetében is.

A védekezőképesség erősítésével azonban egészségünk sikeresen megőrizhető. Ezért is törekedjünk arra, hogy az immunerősítést természetben is előforduló hatóanyagokkal oldjuk meg! Ezért is ajánljuk az Acerola gyümölcs kivonatát, mely a C-vitamin mellett számos más vitamint és flavonoidot tartalmaz.

Javítja a polisaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és elősegíti azok biohozzáférhetoségét!Kiszerelés:
   60 db kapszula/doboz
   120 db kapszula/doboz

Összetevők:
   Acerola gyümölcspor
   Kapszula anyaga: zselatin.
   A termék tartósítószert nem tartalmaz!

Adagolás:

   2 x 1 vagy 2 x 2 kapszula naponta.


Az egyes alapanyagokkal végzett klinikai kísérletek eredményei itt olvashatók! 

Acerola gyümölcs
 

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
   
Figyelmeztetés:
A készítményszedése nem helyettesíti a változatos , kiengyesűlyozott étrendet!
Gyermek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagolást ne lépje túl!


A
Acerola 60 és 120db-os kapszula megvásárolható gyógyszertárakban
és gyógynövényboltokban illetve forgalmazónknál:
PROVITEX s.r.o.
 
ACEROLA 60 és 120  
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom