Podkovičník MIX  ::  Gastro MIX  ::  Vital MIX  ::  Vital MIX Junior  ::  Podkovičník
Kriakový hríb  ::  Kvapľový hríb  ::  Motýlniková tráva  ::  Hadovčiar  ::  Acerola
    
   
PODKOVIČNÍK MIX
 
Podkovičník MIX vásárlása
Speciális polysaccharida kivonat-keverék az immunrendszer természetes erősítésére. Hatóanyagai gátolják az angiogenezist (a tumorsejtek vérellátását) ill. fokozzák bizonyos immunsejtek (NK, makrophágok) tumor ellenes aktivitását.

(120 db-os kapszula)


A Podkovičník
MIX hatóanyagai megában foglalják a Feketepata gomba polysaccharida hatóanyagát. Ezek a hatóanyagok laboratóriumi-, állat- és klinikai tesztekben eredményesnek bizonyultak daganatos betegségek esetén: az immunrendszer erősítésében, az életminőség javításában és a daganatok valamint áttétek növekedésének gátlásában. Japánban végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a tumor típusok túlnyomó többségében kemoterápia együttes alkalmazásával a hatóanyagok tumor ellenes hatása tovább növelhető.

A Podkovičník MIX fő összetevője a Feketepata gomba, ami egy fán élő rendkívül ritka épp ezért rendkívül értékes és drága gombát jelöl. A név a gomba formájára utal. A tudományos szakirodalom a gomba hatóanyagainak fogyasztásával összefüggésbe hozható gyakori spontán tumor regressziókról (a tumor teljes avagy részleges visszahúzódása) számol be. Ezeket a váratlan tumor zsugorodásokat elsősorban prosztata-, máj-, tüdő-, fejtumorok és áttétek esetében tapasztalták.
A gomba hatóanyagai hatásosnak bizonyultak laboratóriumi és állatkísérletekben többek között bizonyos agy-, bőr- és szájüregi ráksejtek elpusztításában illetve az áttétképződések gátlásában.

Egyes szakirodalmi adatok arra engednek következtetni, hogy a Feketepata gomba hatóanyagai tumor ellenes hatásukat tekintve jelentősen felülmúlhatják az összes élő szervezetben tudományos igénnyel megvizsgált polysaccharidát, beleértve más gomba kivonatok illetve nem gomba eredetű kivonatok beta D glukánjait. Talán ennek köszönhető, hogy a gombát igen rövid idő alatt az egyik tengerentúli országban már hivatalosan elismerték tumor ellenes gyógyszerként.


A Podkovičník MIX gomba hatóanyagai többek között gátolják az angiogenezist (a tumorsejtek vérellátását) illetve fokozzák bizonyos immunsejtek (NK, makrophágok) tumor ellenes aktivitását. A hatóanyagoknak megfigyelték még gyulladás gátló, fájdalomcsillapító, allergiás tüneteket enyhítő, májvédő, antibakteriális, a gyomor nyálkahártyáját védő, ízületi gyulladást enyhítő és antioxidáns hatását is.
Természetes ölősejt megtámad egy ráksejtet
Természetes ölősejt (NK) megtámadja a ráksejtet

Ezúttal is kiemeljük, hogy a Podkovicník MIX termékcsalád hatóanyagai – a nemzetközi tudományos szakirodalmi adatok alapján – orális úton is felszívódnak, ellentétben néhány más pollysaccharida hatóanyaggal, amelyeket emiatt nem vettünk figyelembe a termékfejlesztés során.
 
A Feketepata gomba MIX hatóanyagai közé fölvettük a Bokrosgomba polysacharidját is. Tudományos tesztekben bizonyította (laboratóriumi, állatorvosi és klinikai tesztek), hogy hatékony a rákbetegség ellen, erősíti az immunrendszert, javítja az egészségügyi állapotot és akadályozza a daganatos sejtek növekedését és az áttétek kialakulását. Japánban végzett klinikai kísérletek bizonyították, hogy a daganatos betegségek többségében a kombinált terápiában chemoterápiával fölerősítheti a rákellenes hatóanyagok hatását. A szakmai irodalom choleszterin csökkentő hatásáról is beszámol.

A tapasztalatok és klinikai tesztek bizonyították, hogy a Podkovičník MIX hatóanyagai jelntősen csökkenthetik a chemo és sugárterápia káros mellékhatásait. Klinikai kisérletek alapján amelyeket állatokon végeztek a Podkovičník MIX hatékony lehet a II.tipusú cukorbetegsék kezelésében is és  magas vérnyomás esetén is. Lerövidíthei a virális és bakteriális megbetegedés időtartalmát,hatékony lehet a krónikus felső légúti megbetégedések kezelésében és az asztma kezelésében is.

Angiogenezis gátlása (Anti-angiogenezis)

A tumor vérellátása és ezáltal
a növekedése biztosított

A tumor vérellátása csökkent,
a tumor növekedése gátolva

A Podkovičník MIX extraktum kifejlesztésének célja, hogy egy hatékony, sokrétű, a nemzetközi tudományos szakirodalom által is igazolt alternatívát kínáljunk a tumor és immunbetegségekben szenvedőknek Európában a természetes hatóanyagok területén.

Kiszerelés:
   120 db kapszula/doboz

Összetevők:
   Feketepata gomba kivonat
   Bokrosgomba kivonat
   Mandulagomba kivonat
   Pecsétviasz gomba kivonat
   Kapszula anyaga: zselatin

Az egyes alapanyagokkal végzett klinikai kísérletek eredményei itt olvashatók!

Feketepata gomba
Feketepata gomba
Mandulagomba
Mandulagomba
Bokrosgomba
Bokrosgomba
Pecsétviasz gomba
Pecsétviasz gomba

Adagolási javaslat:
   Immunrendszer erősítésére: napi 2x2 kapszula. Súlyos betegségek esetén: napi 4x2, 4x3 vagy 4x4 kapszula.
   (A szedését mindig alacsony dózissal kezdje és fokozatosan emelje.)

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
   
Figyelmeztetés: A készítményszedése nem helyettesíti a változatos , kiengyesűlyozott étrendet!
Gyermek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagolást ne lépje túl!

Többféle alapanyag fix arányú keverékéből készülő koncentrált hatóanyagú (úgynevezett kivonatolt) termékeink előnye az egyszerűbb adagolás mellett, hogy szakemberek által a legoptimálisabb adagolási aránnyal készülnek, és így a legoptimálisabb hatás érhető el velük. 
Az Acerola természetes C-vitamin és ásványi anyag fogyasztásával a Podkovičník MIX hatóanyagainak felszívódása és jótékony élettani hatása tovább fokozható!


Podkovičník MIX 120db-os kapszula megvásárolható gyógyszertárakban
és gyógynövényboltokban illetve forgalmazónknál:
PROVITEX s.r.o.
 
PODKOVIČNÍK MIX    
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom