Podkovičník MIX  ::  Gastro MIX  ::  Vital MIX  ::  Vital MIX Junior  ::  Podkovičník
Kriakový hríb  ::  Kvapľový hríb  ::  Motýlniková tráva  ::  Hadovčiar  ::  Acerola
    
   
VITAL MIX
 
Vital MIX vásárlása
A Vital MIX prevenciós (megelőző) termékcsalád tagja. Polysaccharida hatóanyagokat, természetes C-vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, ezek természetes módon erősíti az immunrendszert.


(60 db-os kapszula)


A Vital MIX természetes módon erősíti az immunrendszert. Tartalmaz – egy kapszulába sűrítve – 3 féle polysaccharidát és természetes acerola kivonatot.

Immunrendszer
Immunrendszer
Az acerola kivonatban természetes formában megtalálhatók a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, flavonoidok, melyek elősegítik a természetes polysaccharida extraktumok felszívódását. Acerola kivonatunkban a természetes C-vitamin mennyisége legalább 17%. Ellentétben néhány hagyományos mesterséges vitaminnal és ásványi anyaggal az Vital MIX nem idézhet elő vagy erősíthet fel súlyos betegségekhez vezető káros folyamatokat bármely életmódot folytat fogyasztója, hiszen hatóanyagai az egészséges sejteket védik, a megbetegedett, genetikailag sérült sejteket, vírusokat, baktériumokat viszont segítenek eltávolítani a szervezetből erősítve a szervezet önvédelmi rendszerét.


 
A meghűlés elleni gyógyszerek gyomor-, illetve májkárosító hatásúak lehetnek, az antibiotikumok felboríthatják a bélflóra egyensúlyát. A védekezőképesség erősítésével azonban egészségünk sikeresen megőrizhető. Ezért is törekedjünk arra, hogy az immunerősítést természetben is előforduló hatóanyagokkal oldjuk meg! Ezért is hoztuk létre Vital MIX keverékünket, hogy hatékony, mellékhatás-mentes alternatívát nyújtsunk az immunerősítés területén!


A Vital MIX kapszulát szakirodalmi indoklásra hivatkozva kiemelten ajánljuk hölgyeknek és azoknak a férfiaknak, akik veszélyeztetve érzik magukat egészségtelen életmódjuk (pl. erős dohányosok, stresszes környezet), táplálkozási szokásaik vagy genetikai adottságuk miatt.


Kiszerelés:
   60db kapszula/doboz

Összetevők:
   bokrosgomba kivonat
   mandulagomba kivonat
   pecsétviaszgomba kivonat
   acerola kivonat

Az egyes alapanyagokkal végzett klinikai kísérletek eredményei itt olvashatók!

 

 
Barbadoszi cseresznye (Acerola)
Acerola gyümölcs
Bokrosgomba
Bokrosgomba
Manndulagomba
Mandulagomba
Pecsétviasz gomba
Pecsétviaszgomba

Kapszula anyaga: zselatin.


Adagolási javaslat:
  
Napi 2x1 vagy 2x2 kapszula.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
   
Figyelmeztetés: A készítményszedése nem helyettesíti a változatos , kiengyesűlyozott étrendet!
Gyermek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagolást ne lépje túl!

Többféle alapanyag fix arányú keverékéből készülő koncentrált hatóanyagú (úgynevezett kivonatolt) termékeink előnye az egyszerűbb adagolás mellett, hogy szakemberek által a legoptimálisabb adagolási aránnyal készülnek, és így a legoptimálisabb hatás érhető el velük. 


A
Vital MIX 60db-os kapszula megvásárolható gyógyszertárakban
és gyógynövényboltokban illetve forgalmazónknál:
PROVITEX s.r.o.
 
VITAL MIX    
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom