Podkovičník MIX  ::  Gastro MIX  ::  Vital MIX  ::  Vital MIX Junior  ::  Podkovičník
Kriakový hríb   ::  Kvapľový hríb  ::  Motýlniková tráva  ::  Hadovčiar  ::  Acerola
    
   
KRIAKOVÝ HRÍB
 
Kriakový Hríb (Bokrosgomba) vásárlása
A Bokrosgomba olyan poliszacharidokat (polisaccharid) tartalmaz, amelyek elősegítik a vérnyomás csökkenését, gátolják a daganatok fejlődését, májvédő hatásúak, csökkentik a vércukorszintet és erősítik az immunrendszert illetve hozzájárulnak a csontrendszer épségéhez.


(60 db-os kapszula)


Európai gombafajta (bár Magyarországon ritka), de előfordul Kelet- Ázsiában és Észak-Amerikában is. Japánban maitakenek nevezik. Leginkább a magyar elnevezés (bokrosgomba) fedi a valóságot, ugyanis külső megjelenése tényleg bokorhoz hasonlít. Színe alkalmazkodik annak a fának a kérgéhez, amin éppen élősködik.Fiatalon ugyan ehető, de nem tartozik étkezési gombáink közé, viszont annál jelentősebb a gyógyászatban.

Olyan poliszacharidokat (polisaccharid) tartalmaz, amelyek elősegítik a vérnyomás csökkenését, gátolják a daganatok fejlődését, májvédő hatásúak, csökkentik a vércukorszintet és erősítik az immunrendszert. A gyógyászat számára szükséges alapanyag nem biztosítható a természetből begyűjthető mennyiségből, s ezért kidolgozták a mesterséges termesztés módját. Japánban termelik a földtekén forgalmazott bokrosgomba 98%-át.
Bokrosgomba
Bokrosgomba


A bokrosgomba fentebb említett gyógyhatású alkotóelemein kívül nagymértékben tartalmaz ergoszterint, ami a D-vitamin elovitaminja. Ez hozzájárul a csontrendszer általános erősítéséhez.

A szakemberek különösen fontosnak tartják a gomba kivonatából elkülöníthető úgynevezett D-frakciót, amivel több eredményes kísérletet végeztek az USA-ban is, a tüdő- és vastagbélrákban szenvedő betegek körében. Németországban a Grifolanin nevű bokrosgomba-koncentrátumot forgalmazzák kapszula formájában. Újabban biztató eredményekkel kecsegtető kísérletek folynak az AIDS-betegek gyógyításához szükséges hatóanyag előállítása terén, ami szintén a bokrosgomba D-frakciójának köszönhető.
Egészséges és csontritkulásos csont metszete


A védekezőképesség erősítésével azonban egészségünk sikeresen megőrizhető. Ezért is törekedjünk arra, hogy az immunerősítést természetben is előforduló hatóanyagokkal oldjuk meg! Ezért is ajánljuk a Kriakový Hríb (Bokrosgomba) kivonatát, mely természetes polysaccharidákat tartalmaz.
Kiszerelés:
   60 db kapszula/doboz

Összetevők:
   bokrosgomba kivonat
   Kapszula anyaga: zselatin.

Adagolás:
   Napi 2x1 ill. 3x1 kapszula

Az egyes alapanyagokkal végzett klinikai kísérletek eredményei itt olvashatók! 


Végbélrák
 
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
   
Figyelmeztetés: A készítményszedése nem helyettesíti a változatos , kiengyesűlyozott étrendet!
Gyermek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagolást ne lépje túl!


Kriakový Hríb 60db-os kapszula megvásárolható gyógyszertárakban
és gyógynövényboltokban illetve forgalmazónknál:
PROVITEX s.r.o.
 
 KRIAKOVÝ HRÍB 
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom