Podkovičník MIX  ::  Gastro MIX  ::  Vital MIX  ::  Vital MIX Junior  ::  Podkovičník
Kriakový hríb   ::  Kvapľový hríb  ::  Motýlniková tráva  ::  Hadovčiar  ::  Acerola
    
   
 PODKOVIČNÍK
 
Podkovičník (Fekete pata gomba) vásárlása
Polisaccharida kivonat az immunrendszer természetes erősítésére. Hatóanyagaa gátolja az angiogenezist (a tumorsejtek vérellátását <lásd a képet>) ill. fokozza bizonyos immunsejtek (NK, makrophágok) tumor ellenes aktivitását.

(60 db-os kapszula)


A
Podkovičník (Feketepata) gomba egy ritka, fán termő taplógomba-faj. Nevét formájáról kapta. Napjainkban egyre több tanulmány foglalkozik jótékony hatásaival. A hatóanyagainak megfigyelték baktériumellenes, gyulladásgátló, vírusellenes, allergiás tüneteket enyhítő, koleszterinszint-szabályozó, a gyomor nyálkahártyáját védő, daganatellenes, ízületi gyulladást enyhítő és emellett antioxidáns hatását is.
 
Japánban az utóbbi időkben a rákos betegek növekvő száma fogyasztja a Feketepata gomba kivonatát táplálék-kiegészítőként. Ami nem meglepő, hiszen - sok más gomba mellett - hagyományos japán orvosságnak tartják, és mint ilyennek helyet adnak a klinikai kezelésekben is.

A tudományos szakirodalom a gomba hatóanyagainak fogyasztásával összefüggésbe hozható gyakori spontán tumor regressziókról (a tumor teljes vagy részleges visszahúzódása) számol be. Ezeket a váratlan tumor zsugorodásokat elsősorban prosztata, máj, tüdő, fej tumorok és áttétek esetében tapasztalták. A gomba hatóanyagai hatásosnak bizonyultak laboratóriumi és állatkísérletekben többek között bizonyos agy, bőr és szájüregi rák sejtek elpusztításában ill. az áttétképződések gátlásában.

A hatóanyagnak megfigyelték még gyulladás gátló, fájdalomcsillapító, allergiás tüneteket enyhítő, májvédő, antibakteriális, a gyomor nyálkahártyáját védő, izületi gyulladást enyhítõ és antioxidáns hatását is.


Angiogenesis - Fázisok
I. Sejt fizikai mutációja   II. Vérellátás nélküli tumor   III. A tumor vérképző faktorokat bocsát ki (zöld-sárga)
IV. A vérellátás biztosított, megindul a tumor gyors növekedése


A védekezőképesség erősítésével azonban egészségünk sikeresen megőrizhető. Ezért is törekedjünk arra, hogy az immunerősítést természetben is előforduló hatóanyagokkal oldjuk meg! Ezért is ajánljuk a Podkovičník (Feketepata) gomba kivonatát, mely természetes polysaccharidákat tartalmaz.


Tüdődaganat
Tüdődaganat
Fejtumor
Fejtumor


A Patkónyelv termőtest kivonat a legdrágább és a legnagyobb hatású rákellenes hatóanyag. Ebből a gombából nem kifizetődő alacsonyabb minőségű  mycelium kivonatot használni, mivel annak hatása jelentősen elmaradhat a jó minőségű termőtest kivonatétól. A kivonatolás technológiája szintén döntően befolyásolhatja  a hatóanyagok minőségét.


Kiszerelés:
   60 db kapszula/doboz

Összetevők:
   feketepata gomba kivonat
   Kapszula anyaga: zselatin.

Adagolás:
   Napi 2x1 ill. 3x1 kapszula


Az egyes alapanyagokkal végzett klinikai kísérletek eredményei itt olvashatók! 

Feketepata gomba
Feketepata gomba

 
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
   
Figyelmeztetés: A készítményszedése nem helyettesíti a változatos , kiengyesűlyozott étrendet!
Gyermek elől elzárva tartandó! A javasolt napi adagolást ne lépje túl!


Podkovičník  60db-os kapszula megvásárolható gyógyszertárakban
és gyógynövényboltokban illetve forgalmazónknál:
PROVITEX s.r.o.
 
PODKOVIČNÍK 
  Impresszum  ::  Oldaltérkép  ::  Kapcsolat
Copyright © Natur Product 2009. All rights reserved.  Webdesign: Eurokom